16 év együtt: véget ért Zsidró Tamás házassága 2016.05.10.

Több mint tizenhat együtt töltött év, s három közös gyermek után döntött úgy a mesterfodrász és exmodell felesége, Ágnes, hogy külön folytatja tovább. A szerelem elmúlt, de a barátság megmaradt.
Álompárként tartották őket számon, nem csoda, me­seszerűen éltek. Hazánk egyik legnépszerűbb és legelismertebb mesterfodrásza, Zsidró Tamás több mint tizenhat évvel ezelőtt szeretett bele feleségébe, Ágnesbe. A sztárfodrász Pötyikének be­cézett neje modellként dolgozott akkoriban, ezért gyakran összefutottak rendezvényeken. Zsidró felfigyelt a lány szépségére, és felkérte hajmodellnek. A szerelmük gyorsan lángra lobbant és kiteljesedett, a modell még a karrierjét is félretette azért, hogy há­rom csodálatos gyermekkel ajándékozza meg párját.

Boldogságukat nem rejtették véka alá, Zsidró büszkén vitte magával nejét hivatalos rendezvényekre, show-műsorokba. Életü­ket a harmónia jellemezte, egy életre terveztek.
– Féltékenységnek nyoma sincs, a feleségemmel tizenhat éve vagyunk nagyon boldogok, és három gyermeket nevelünk. Ági személyében egy életre választottam tökéletes társat. Más nő nem érdekel, mert a legszebb feleség az enyém – nyilatkozta Zsidró három évvel ezelőtt az Nlcafe.hu-nak, akkor még úgy tűnt, minden rendben van közöttük. A mesterfodrász példás édesapaként kivette a részét mindenből, úgy tudjuk, ez most is így van.
Ám a Bors információja szerint az életre szóló szerelem véget ért, a házaspár kapcsolata tönkrement és búcsút intettek egymásnak.
Zsidró Tamás 52 évesen hétvégi apuka lett, egyedülálló férfiként azon dolgozik, hogy újraépítse az életét. Elkezdett sportolni, fél év alatt tizennyolc kilótól szabadult meg, amelyben minden bizonnyal a lelki őrlődés is segítette.
Csak találgatni lehet, mi vezetett idáig, egy azonban biztos: ahogyan mindig, most is a szeretet jellemzi a kapcsolatukat.
Szeretetben váltak el © DFP
Tányércsapkodás nélkül, szeretetben váltak el. Ezt bizonyítja, hogy ma is gyakran terveznek családi programokat, gyermekük születésnapját is családi körben ünnepelték. Szerettük volna megkérdezni Zsidró Tamástól, miért döntöttek a válás mellett, de a sztárfodrász nem kívánt részletekbe bocsátkozni. Információnkat viszont megerősítette.
– Nem most történt. Erről azért nem szeretnék beszélni, mert nem vagyok olyan celeb szerintem, aki ennyire érdekelné az embereket. Van három gyermekünk, szeretnénk őket megóvni. Nincs benne egyébként semmi olyan, ami érdekes lenne – mondta el a Borsnak Zsidró.
Forrás: Borsonline

 
 
16 év együtt: véget ért Zsidró Tamás házassága

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works