2017-BEN NAGY JONATHAN ILLÚZIÓ SHOW!!! ÚJ MŰSOR! JEGYEK ELŐVÉTELBEN VÁLTHATÓK AZ AGORA – JEGYIRODÁBAN (9700 SZOMBATHELY, MÁRCIUS 15. TÉR 5. 2016.12.07.

 Agora Művelődési És Sportház | 2017.03.18.
 
Extrém Magic Show Nagy Jonathannal
"Jöjjenek közelebb.
Még közelebb.
Mert minél többet vélnek látni, annál könnyebb lesz önöket becsapni.
Mert, aki túl közel jön, nem lát semmit."
 
Egy olyan előadásra invitáljuk Önöket, melynek minden percét varázslat hatja át. Melyben eljön az a pillanat, amikor már abban sem lesznek biztosak, mi a valóság és mi csupán a képzelet játéka. Ezen az estén tizennyolc, Magyarországon még sosem látott illúziót tárunk a publikum elé. Mindeközben énekesek tűnnek fel, majd el, a hangulat fokozásáról pedig elbűvölő táncosok gondoskodnak.
És ha mindez még nem volna elég, akkor újra a színpadra lép Nagy Jonathan. A bűvész, aki nemcsak kettévágja partnerhölgyeit, de tüzes lándzsával is átszúrja őket. A drámai pillanatok után jöhet egy kis romantikus lebegtetés, mely garantáltan ámulatba ejti a közönséget. Ha valaki nem szereti a veszélyes mutatványokat, az sem baj, hiszen kisebb trükkök is kerülnek elő a tarsolyból – így akár a nézők is részesei lehetnek a produkciónak. Természetesen a gyerekek sem maradnak ki a varázslatból. Hozzájuk különleges állatos produkciókkal érkezünk. A porondon feltűnnek majd galambok, nyuszik, kutyusok és Nagy Jonathan arája, egy igazi nagytestű papagáj. Az nap végére pedig a nézők is elleshetnek egy-két trükköt a fiatal bűvésztől.
 
 
Konferanszié: Kasza Tibor
Ének, dob: Ataru Taiko Ütőegyüttes
Látvány technika: Kopula Tűzijáték
Daren Mágus
Táncosok
 
Az első 300 jegy 500 Ft kedvezménnyel kapható!
Jegyek elővételben válthatók az AGORA – Jegyirodában (9700 Szombathely, Március 15. tér 5.)
 
Jegyárak:
-4.000,-Ft
-3500,-Ft
-3000,-Ft
 
2017-BEN NAGY JONATHAN ILLÚZIÓ SHOW!!! ÚJ MŰSOR! JEGYEK ELŐVÉTELBEN VÁLTHATÓK AZ AGORA – JEGYIRODÁBAN (9700 SZOMBATHELY, MÁRCIUS 15. TÉR 5.

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works