40 MILLIÓÉRT ÁRULJA CSALÁDI FÉSZKÉT SZŐKE ZOLTÁN 2016.04.22.

A Barátok közt Berényi Mikije már beadta a válási papírokat, hogy új szerelmével tiszta lappal kezdhessen. Már árulják kétszintes zuglói lakásukat.
Bombaként robbant a hír öt éve, hogy a példás családapaként megismert Szőke Zoltán és felesége külön él, a két fiú az édesanyjánál maradt, mégpedig azért, mert a színész beleszeretett valakibe.

Sokan gondolták pillanatnyi fellángolásnak a középkorú férfi szerelmét, ám a kapcsolat kiállta az idő próbáját, ma már Annamáriával közös családi fészekről és házasságról álmodoznak. Ehhez azonban Szőkének el kell válnia, s bizony feleségével el kell adniuk családi fészküket. A válási papírokat közös megegyezéssel már beadták, s talán a hatalmas, belső kétszintes, két plusz három félszobás lakás is hamarosan új gazdára talál, hogy a majd’ negyvenmilliós árat elosztva mindenki új életet kezdhessen.
Fotók:Végh István, RTL Klub
Immár öt éve külön él Szőke Zoltán és felesége, tavaly beadták a válási papírokat is
– Az édesanyjukkal igyekszünk úgy elrendezni mindent, hogy a fiúknak a legjobb legyen. Ezért nem került még pont a válóperünk végére sem, mert mindent korrektül kívánunk rögzíteni. A gyerekeink most már értékelik, hogy nem volt cívódás, és mindenben a legapróbb részletekig meg tudunk egyezni – mesélte a Best magazinnak néhány héttel ezelőtt a színész, aki azt is elárulta, spirituális fejlődésének hála ma már tudja, fontosabbak a lelki dolgok, mint az anyagiak. A válás is ebben a szellemben zajlik majd.
A Barátok közt színésze az interneten hirdette meg a világos, nagy terekkel rendelkező budapesti villarészt, ahol ő már évek óta nem lakik. A két szint összesen 108 négyzetméter, és 2001-ben teljesen felújították. Az épületet, melynek tetőterét foglalja el a lakás, Hajós Alfréd tervezte, öt perc sétára található a Városligettől. Az alsó szinten van egy hatalmas nappali, egy nagy hálószoba, egy tágas fürdőszoba, vécé és egy konyha étkezővel, míg a felső szinten a további három félszoba található.
Szőkéék kétszintes zuglói lakását az interneten hirdették meg
A lakás a zuglói árakhoz képest viszonylag olcsó, így biztosan hamar gazdára talál, s az is biztos, hogy a kapott pénzből ismét nagy lakást kell majd vásárolniuk. Annamária is két kamaszt hozott a kapcsolatba, és Zoltán is kibékült a válás miatt duzzogó fiaival, így nagy lesz a nyüzsgés az új otthonban. Ha pedig sikerül berendezni is az új lakást, jöhet végre a nagy nap, Zoli ugyanis a magazinnak úgy fogalmazott, belefér még az életükbe egy esküvő.
Forrás: Borsonline
 
 
 
 
40 MILLIÓÉRT ÁRULJA CSALÁDI FÉSZKÉT SZŐKE ZOLTÁN

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works