Arannyá változik, amihez Storck nyúl 2016.06.24.

A magyar válogatott sikerének kovácsa a játékosok mellett a szövetségi kapitány. Bernd Storck a felkészülés, az összeállítás és a taktikai húzások terén is tökéleteset húz.
Nagyszerűen sikerült a játékosok erőnléti felkészítése. Storck nagyon precíz, minden részletre kiterjedő edzésmunkát végeztet a futballistákkal, akik duzzadnak az erőtől, és képesek végigkoncentrálni a meccseket.

Tökéletesen rotálja a játékosokat az Eb-n. Mindenkit tűzben tart. A három csoportmeccsen mind a húsz mezőnyjátékos lehetőséget kapott, ezáltal mindenki magáénak érezheti a sikereket.
A német kapitány nem tud hibázni. Akkor is igaza volt, amikor kitartott Szalai Ádám mellett © Reuters
Hihetetlenül színes a taktikai repertoárja. Folyamatosan az ellenfél játékának kielemzésével foglalkozik. Mindig egy komplett meccstervet dolgoz ki, amelyben mindenki egyénre lebontva kapja meg, hová helyezkedjen, mire számítson, amikor az ellenfelével szembetalálja magát.
Sikerült felszabadítania a gátlások alól a játékosokat. Elhitette velük, hogy bárki ellen képesek felvenni a kesztyűt, ha kitartóak, betartják az utasításokat. A futballisták azonosultak a felfogásával, túlléptek a saját határaikon.
Iránymutatása mellett a magyar válogatott támadójátéka rengeteget fejlődött. Ez annak köszönhető, hogy tudatos játékkal sikerült jelentős mértékben növelni a labdabirtoklást. A csapat ma már képes rákényszeríteni az akaratát az ellenfelekre.
Forrás: Borsonline
 
 
 
Arannyá változik, amihez Storck nyúl

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works