Bíró Ica

Bíró Ica egy szép csütörtöki napon, pontosabban május 30-án látta meg a napvilágot Budapesten.  Az általános iskola után, tanulmányait egy ruhaipari szakközépiskolában folytatta, akkoriban ugyanis még divattervezőnek készült.
"Általában így szokott kezdődni egy szokványos életrajz, de ezek csupán adatok… Én azonban soha sem szerettem, ha egy embert csupán ez alapján ismerünk meg. Az élettapasztalataim során egyértelművé vált számomra, hogy a test, a lélek és szellem szoros egységet alkot, így teljes egész az ember. Bibliográfiámba is szeretnék egy kis „lelket” becsempészni, s az adatok mellé egy-két gondolatot is megosztani a kedves olvasókkal."

"Ez motivál! Mert ha kellően motiváljuk magunkat egy új cél elérésére, már majdnem biztos a siker. Mert most is vannak új célok az életemben. Úgy hiszem, elég tevékeny embernek ismernek, szeretek mindig új és újabb ismereteket átélni, valamint az új kihívások is mindig erőpróbára késztetnek.

Eddigi életpályám is talán ezt bizonyítja." BÍRÓ ICA: "Bíró nevet az első házasságomban vettem fel. Így lettem ismert, és mindenki így hívott egy idő után. A lánykori nevemet sokan nem tudták megjegyezni, - Boruzs Ilonának születtem - amit kétszer-háromszor is el kellett ismételni, hogy rendesen le tudják írni, ezért lett a művésznevem: Bíró Ica, ami mára a védjegyemmé vált. Büszke vagyok arra, hogy Bíró Icaként ismernek, megismernek és szeretnek az emberek!

Fullextra: ICA kérlek, mesélj egy kicsit magadról, életed fontosabb állomásairól!
BÍRÓ ICA: "Diákéveimben divattervezőnek készültem, de egy szakember tanácsára mégis modell és manöken lettem. A hozzáértő azt mondta: tervező még nagymama koromban is lehetek – az adottságaimat most használjam ki. Szó szerint idézem Király Pannit az OKISZ Laborból: “Megőrültél, lányom, ezzel a karosszériával te varrni és tervezni akarsz – most? Legyél te csak modell, és manöken, ennek van itt az ideje…” Az lettem... Erre az időszakomra talán sokan emlékeznek. Több száz poszter, címlap és naptár őrzi múltam ezen periódusának munkásságát. (Ezeknek nagy részét hamarosan megtalálják a képtárban!) A kezdetektől napjainkig. Így láthatóan módon nyomon követhetik az évek során megélt korszakaimat, átváltozásaimat. Szerintem ugyanis a szépség, fitség, egészség nem kor függő, a kisugárzás és a belső harmónia a legfontosabb. Bízom abban, hogy még sokáig mutathatom meg, hogy képes vagyok a megújulásra és további szép képekre. "

Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni kérjük töltse ki az itt található űrlapot:

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works