CINTHYA DICTATOR: MAJKA EGY HÜLYE PARASZT! 2016.03.23.

 Még el sem kezdődött A Nagy Duett, már megvan az első konfliktus. A TV2 műsorát beharangozó sajtótájékoztatón Majka és Cinthya Dictator feszült egymásnak.
 „Aki arról híres, hogy Varga Viktor barátnője” – mutatta be Majka a fotós lányt, aki alaposan mellre szívta a dolgot, és csak nehezen tudta türtőztetni magát. Annyira megsértődött, hogy egy ideig meg sem akart szólalni, Claudia hitetlenkedésére és egyben unszolására („Te most tényleg megsértődtél?”) sikerült csak úrrá lennie érzésein, de csak rövid időre.
 
Cinthya játékosan megragadta Majka grabancát, aztán gyorsan lezavarták a kötelező bájcsevejt.
A sajtótájékoztató után azonban még koránt­sem csillapodtak a kedélyek.
– Mit képzel magáról? Egy hülye paraszt! – fakadt ki a Bors kérdésére a feldúlt lány, akit kedvese és egyben duett-társa, Viktor próbált jobb belátásra bírni. – Évek óta benne vagyok a médiá­ban, igaz, hogy Viktor barátnőjeként kerültem a köztudatba, de azóta bizonyítottam, hogy egyedül is megállom a helyemet. Jóban vagyunk Majkával, ezért is esett rosszul a megjegyzése – panaszolta.
Cinthya viccből rángatta Majkát, de tényleg bepipultViktor és Cinthya hamar magára vonta a figyelmet, de kár lett volna a Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes párostól ellopni a show-t. Az ő duójuk is izgalmasnak ígérkezik: ha sok konfliktus nem is várható majd tőlük, minden bizonnyal sokat fogunk még róluk beszélni. A sajtótájékoztatón a legnagyobb összhangban adtak interjút. Dénes a hangok tökéletesítésében segít majd a műsorvezetőnek, aki pedig az énekes tánclépéseit igyekszik majd csiszolni.
 
– Engem nem könnyű irányítani, viszont figyelek az építő jellegű kritikára, és megfogadom azokat a tanácsokat, amik a hasznomra válnak. Van mit tanulnom Dénestől – mosolygott partnerére Zsuzsa, aki kérdésünkre szerénytelenül vágta rá, hogy kettejük közül ő táncol jobban. – A magasságkülönbséget is ki lehet használni, jó kis gegeket lehet belőle gyártani – bocsátotta előre a Mokka hosszú combú műsorvezetője, aki várhatóan táncos lábait is megvillantja a műsorban az egyelőre csiszolatlan énektudása mellett.
Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes máris egy hullámhosszon. Mi lesz itt később?
A csapat
A zsűri: Szulák Andrea, Cooky, Kasza Tibi
A párok:
Dér Heni – Kucsera Gábor
Fésűs Nelly – Berki Krisztián
Keresztes Ildikó – Schobert Norbi
Lola – Markó Robi
Veres Mónika Nika – Növényi Norbert
Péter Szabó Szilvi – Pachmann Péter
Heincz Gábor Biga – Debreczeni Zita
Hevesi Tamás – Kulcsár Edina
Pál Dénes – Demcsák Zsuzsa
Pintér Tibor – Rubint Réka
Peter Sramek – Keleti Andi
Varga Viktor – Cinthya Dictator
 Forrás: Borsonline
 
CINTHYA DICTATOR: MAJKA EGY HÜLYE PARASZT! CINTHYA DICTATOR: MAJKA EGY HÜLYE PARASZT!

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works