CSALÁDI VISZÁLY ÜTÖTTE FEL A FEJÉT BÓDIÉKNÁL? 2016.03.23.

 A rajongók összeveszésről suttognak, amiért az utóbbi időben megritkultak Bódi Guszti és a Fekete Szemek fellépései. A Bors utánajárt az igazságnak. Családi viszályról kezdtek el suttogni a Bódi család rajongói. Ugyanis sokaknak szemet szúrt, hogy a Bódi Guszti és a Fekete Szemek fellépései alaposan megritkultak az utóbbi időben, ráadásul Guszti fiai, Csabi és kis Guszti is külön vizeken evez, már nem látni őket egy színpadon. Sokan úgy gondolták, hogy a mulatós família tagjai összevesztek, ezért folytatják külön a szórakoztatást. A Bors utánajárt, hogy mi áll az elhidegülés háttérben.
 Nincs viszály, de tényleg igaz, már nem állnak egy színpadon a Bódi testvérek. Balra Csabi, jobbra kis Guszti a szülőkkel.
– Rengetegen azt feltételezik, hogy valami nagy balhé történt, és hetek óta folyamatosan erről kérdezgetnek. Akkor kezdődött az egész, amikor apu infarktust kapott. Én velük maradtam, mert sok buli le volt kötve előre, de csak kevesebb, mint a felét tudtuk átvállalni. Testvérem, Csabi nagyon jó előadóművész, jó hangulatot csinál. Mivel itt nem csak az énektudás a mérvadó, hanem a hangulatteremtés is, ezért Csabi elindult egy számunkra új úton. A Sláger tévés műsorokban ő szerepelt, én meg apuékkal mentem fellépni az egyszerűbb, kisebb műsorokra. Csak olyanokra, amik a közelben voltak, mert kíméltük a felépülés időszakában – oszlatta el a haragról szóló kételyeket Bódi Guszti nagyobbik fia, kis Guszti, aki mindeközben rájött, hogy fia révén illene továbbvinnie azt a tradíciót, amit szülei elindítottak. Így került a legkisebb Guszti is a színpadra.
 
– Viszem magammal a fiamat, ahogy a szüleim is vittek minket annak idején. Csabi a saját műsorával a Sláger Tv-n lép fel, én pedig a Muzsika TV színpadán szerepelek többek közt Házibuli Attila műsorában a saját fiammal, a legkisebb Gusztival. A fiam most múlt el tizennyolc éves, és meg kellett várni azt a kort, mire megtanult mindent. Ezt viccesen, átkaroló hadműveletnek neveztem el, mert több oldalról szeretnénk támogatni és elérni, hogy a családunk neve fennmaradjon – árulta el kis Guszti.
 
Szerettük volna megtudni, hogy Bódi Csabi, hogy emlékszik a különválásra, de őt ezidáig nem értük el.
Fotó: DFP
Forrás: Borsonline
CSALÁDI VISZÁLY ÜTÖTTE FEL A FEJÉT BÓDIÉKNÁL?

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works