Dj Szecsei

 1994-ben kerültem először Dj pult mögé… Az ezt megelőző években már elvarázsolt ez a szakma. A pörgő bakelitek, a fantasztikus hangulat, a DJ lénye… teljesen magával ragadott. Egy akkori osztálytársammal, Kincses Ádámmal kezdtük el a bulik szervezését, én pedig elkezdtem zenélni a pult mögött. Először csak kazettán, de ez szerencsére csak 2 buliig tartott. Utána megvettem első DJ lemezjátszóimat, melyek szíjhajtású MONACOR-ok voltak, kezdetnek jók voltak. ’94 őszén összeismerkedtem Dj Simon-nal, aki belevitt a Dj szakmába.

A következő évben már számos klub pultja mögött álltam, mint például a tatai Grill, az akkoriban elég jól futó Aztec, a kistarcsai NO LIMIT, a pilisszentiváni Studio 90 (másnéven FÜST). Eközben már megvoltak Technics lemezjátszóim és csak bakelitről játszottam az akkoriban újdonságnak ható house muzsikákat. (Első lemezem: JAYDEE – PLASTIC DREAMS, ’94-ben vásároltam, még nem is diszkóztam igazán, de a mai napig megvan…) ’96 áprilisában bekerültem a HIGH LIFE diszkóba Felhő mellé, az itt eltöltött 1 év nagyban hozzájárult zenei ismereteim magas szintre fejlesztéséhez. Felhővel a mai napig töretlen a barátságunk. ’97 májusától a pilisvörösvári Ásvány diszkó rezidense lettem, itt eltöltöttem majd 2 és fél évet. Itt ismertem meg életem párját is, aki most már a feleségem.
Itt álltam át CD játszóra (PIONEER 500), amit a mai napig sajnálok, de nem tehettem mást, a feltételek ezt diktálták. Közben dolgoztam az éppen nyíló siófoki Móló Café-ban, majd ’99 augusztusában elköszöntem pilisvörösvárról. Egy hónap múlva az akkor újbóli erőre kapó (köszönhető Németh Zsolt barátunknak) Aboriginal étteremben kezdtem dolgozni Óbudán. Majd 2000 nyarától a Garage Café-ban nyomtam a bulikat az Arany János utcában. Ezekben az időkben kezdődött el a rendezvényezés, ez a mai napig az egyik fő profilom. Rengeteg helyszínen zenéltem, megszámlálhatatlan rendezvényen, szülinapon, esküvőn biztosítottam a jó hangulatot. Ekkoriban kezdtem Reklámkocsmákon zenélni, majd a Bankármulatókon is. 2001 őszén megnyitott a Kaméleon Club, ahol sok rendezvényen dolgoztam. 2001-2002 nyarán, a Hajógyári szigeten lévő Sziget Café egyik házigazdája lettem. Időközben az Irsih Cat szombati dj-e lettem, 2001 tavaszától pedig folyamatosan dolgoztam a siófoki Charley Café-ban, mely gyakorlatilag Siófok egyetlen szórakozóhelye volt.
Ekkoriban már minden pénteken a BP-i Alcatraz Club-ban húztam a talpalávalót a nagyérdeműnek. Többször zenéltem a Sziget Fesztiválokon is, több Bp-i nyitott és zárt szórakozóhelyen. 2003-ban ismerkedtem meg két jó barátommal és zenésztársammal: Kerényi Ákossal (percussion) és Katona Gergellyel (trumpets), akikkel megalakítottuk a Budapest Brasil live-act triót. Majd 2004 nyarán én nyomtam a zenét az akkoriban 2-300 főt számláló vendéglátós BaarPult Party-n a Liget Café-ban. Az világ ekkor fordult meg velem. Ettől kezdve lettem a rezidens Dj-e Budapest legjobb szakmai rendezvényének, mely minden hó utolsó hétfőjén kerül megszervezésre, 1500-2500 (!!!!!) fővel! 2005 nyarán egy nyitott szórakozóhely, a Port of Custo rezidense lettem és ekkor jutottam el oda, hogy visszatértem régi szerelmemhez, a vinyl-hez. Innen fogva ismét visszaálltam a fekete korong forgatásához. 2005 őszétől a Kaméleon Club egyik rezidense lettem, Chucky-val együtt, aki a mai napig a legjobb munkatársam! Ekkor még péntekenként az Alcatrzban zenéltem, de 2006 februárjában végleg kiléptem a pub életből és a B7, a Kaméleon és sok más klub csapatát erősítem azóta is. 2006 nyarán péntekenként az egyik legfelkapottabb nyári szórakozóhely, a Copacabana Beach házigazdája voltam, szombatonként pedig a Custo-n játszottam. 2011 szeptember 8-án dj szakmám második legfontosabb állomásáshoz érkeztem, azon a csütörtöki napon 19:00-kor megnyitotta kapuit Budapest legnagyobb szórakoztató-komplexuma, a Morrison’s Liget. Azóta is házigazdája vagyok a LIGET Club-nak, minden héten 3-szor igyekszünk a legszínvonalasabb zenei- és audio-vizuális műsorral szórakoztatni több ezer embert.
A Baarpult Party-kkal megfordultam gyakorlatilag az összes neves budapesti klub DJ pultja mögött, pl.: Blondy, Tabu, Dokk, Bed Beach, Rio, Dokk Beach, Copacabana, B7, Kaméleon, Citadella, Nonsense, Moulin Rouge, School Club, Sensation, Privé, PLAY, Hill Garden, Romkert, White Angel, Pink, Creol, stb… Egyik jelmondatom: „Az életben 3 dolog van, amit nem lehet pénzen megvenni: az első a SZERELEM, a második az INTELLIGENCIA és a harmadik a JÓÍZLÉS…” És a lemez forog tovább…

Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni kérjük töltse ki az itt található űrlapot:

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works