Dj Voksán Virág

Voksán Virág 2006-ban kezdte DJ pályafutását egy profi dj szárnyai alatt, aki bár sok szakmai fogást megtanított az akkor még kezdő DJ lánynak, mégis rengeteg gyakorlás és több helyről ellesett taktikák kellettek ahhoz, hogy profi lemezlovasként tudjon dolgozni. A zene már egészen kisgyermekkora óta életének központi része amellett, hogy a tanulásra is rengeteg energiát fordított, hiszen érettségijét Kaliforniában szerezte meg, majd a Nemzetközi Üzleti Főiskolán marketingkommunikáció szakon kitűnő minősítéssel diplomázott angol nyelven, eközben pedig üzleti felsőfokú angol és középfokú német szakmai nyelvvizsgát is szerzett.
A zene iránti tudásvágya és szenvedélye nem csillapodott: mindig tudta, hogy zenéléssel szeretne foglalkozni, így a modellkedés és a Playboy-címlapok csak ugródeszkát jelentettek zenei karrierjéhez. 2008-ban, második Playboy-címlapját követően maga Hugh Hefner hívta meg születésnapi bulijára Las Vegasba, a Playboy Clubba.
Azonban Virág mindíg is nagyobb hangsúlyt fektetett a zenére és a mixeléssel kapcsolatos technikai tanulásra, annak ellenére hogy dj „magán tanára” egy bizonyos szintig felkészítette technikailag, ő ezzel nem elégedett meg. Kitűnő pontszámokkal zárta az EFHA által indított felsőfokú, azaz Pro DJ tanfolyamot, minek záró vizsgája után hivatalos OKJ-s vizsgát tett le a szakmából! Ez a vizsga az egész Európai Unióban hivatalosan elfogadott és elismert.
Az utóbbi 9 évben több mint 3000 bulin zenélt - a magyar közönség is imádja a DJ-szettjeit, így nem is meglepő, hogy hazánk legszínvonalasabb és legismertebb klubjai kérték fel rezidensnek: 2007-2008-ban a siófoki Palace Dance Clubban, 2008-2009-ben a Bed Beachen és a White Angelben, míg 2009 nyarán Balatonfüreden, a Sundance Parkban található Lipstickben töltötte be a rezidens szerepét. Azon a nyáron a Rise FM partiján az Annagora Aquaparkban több mint 10 000 ember előtt lépett fel Chicane-nel egy színpadon. 2010 első felében a Club Montecristóban rendezett hivatalos Playboy partikon, Genfben (Svájc) kérték fel rezidens DJ-nek, 2010 nyarán pedig a Flörtben tölthette be ezt a megtisztelő szerepet.
A külföldi klubokban való fellépés ekkor már egyáltalán nem volt újdonság DJ Flower számára. A magyar sikerek közepette folyamatosan érkeztek a felkérések nemzetközi hírű szórakozóhelyektől is; nemcsak meghívás, sokszor visszahívás formájában, hiszen bárhol lépett is fel, a hatalmas sikert követően rövidesen jött az újabb felkérés. Portugália-szerte turnézott, ahol rengeteg tévés megjelenése is volt, az újságok pedig előszeretettel írtak DJ Flower fellépéseiről, óriási sikert aratott minden alkalommal. 2009. december 31-én szilveszter éjszakáján pedig több mint 5000 emberből álló közönség előtt lépett fel Madeira szigetén, a hivatalos újévi partin.
Voksán Virág az elmúlt években számos további országot hódított meg DJ-szettjeivel: Luxemburgban a VIP ROOM, a németországi Stuttgartban a Club Aer, míg Münchenben a Club P1 rendszeres fellépője. Egyiptomban a kairói Buddha Barba, míg Abu Dhabiban a Plastik Beach-re, Dubai első számú klubjába a The 400 nevet viselő szuperklubba és a hivatalos Cavalli klubba, valamint Azerbajdzsánban több bakui klubba is visszavárják Virágot, hogy megismételje hatalmas sikerét. Bátran kijelenthetjük, hogy a világ minden táján sikeres, már az oroszokat is elvarázsolta, és nemcsak a volgográdi Club Amsterdam, de a világhírű moszkvai PACHA és Imperia Lounge közönsége is önfeledten tombol DJ Flower bulijain!
2010 végén Torino legjobb klubjában, a Millionaire-ben találkozhatott vele az olasz közönség, valamint Luxemburgban, az évente megrendezett LUXEXPO kiállításon is őt választották hivatalos fellépőnek.
2011-ben több Indiai turné is helyet kapott Miss Flower naptárjában, melyek során a világhírű énekesnővel Nadia Ali-val állt közösen színpadra, illetve a neves férfimagazin az éves "GQ Party"-n is őt kérte fel dj-nek, mely Bombay legfelkapottabb klubbjában, a Bombay Hyatt-ben található China House-ban került megrendezésre.
Az olaszországi Lignanóban a 2010-es City Sound Fest elnevezésű rendezvényen Adam Beyerrel zenélt együtt, de nem ő az egyetlen: Sandy Rivera, Eddie Thoneick, Popof, Chicane, Nick Warren, Yves Larock, Tocadisco, Dj Motiv8 (Black Eyed Peas), INNA és Nadia Ali csak néhány név azok közül, akikkel DJ Flower eddig együtt dolgozott.
 
DJ Flower zenéi
2008-ban Virág volt az AXE turné arca és hivatalos DJ-je, így egy hat országból álló nemzetközi turnésorozat során hazánk klubjai mellett bejárta Horvátországot, Csehországot, Szlovákiát, Szlovéniát és Bosznia-Hercegovinát, miközben Markanera, DJ Smiths és Nita társaságában az „Instinct” című dalt készítették közösen, melyből videoklip is készült:
 
2010-ben megszületett a Spy The Ghosttal közösen készített „Jamaican Love”, melyhez szintén elkészült a videoklip, amelyet a hazai zenecsatornák mellett sok nemzetközi zenetévé kínálatában is megtalálhatunk, és megtekinthető.
2011-ben egy teljesen új együttműködés révén a világhírű dj, Axwell énekesével: Max C-vel (Axwell-I found you) megszületik az „Are you ready”(magyarul „Készen állsz?”). A dalhoz készült klipp már csak az érdekes sztori vonulat miatt is figyelem felkeltő.
 

Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni kérjük töltse ki az itt található űrlapot:

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works