GALÉRIA | 2017.03.24.

Sztár-Party Rendezvényszervező Iroda nagy sikerrel szervezte meg a Dáridózz és Táncolj Galambos Lajcsival és sztárvendégeivel elnevezésű rendezvényét.
Különleges péntek estén vagyunk túl, mert a több mint 3 órás műsor a nosztalgiázásra vágyó nézőknek nyújtott kellemes időtöltést.
A Sztár-Party Rendezvényszervező Iroda szervezésében jöhetett csak létre egy fergeteges és színvonalas rendezvény Szombathelyen az AGORA - Művelődési és Sportházban!
FELLÉPŐ SZTÁRVENDÉGEK: Galambos Lajcsi és zenekara, Bódi Familia, Peter Srámek és végül Dolly Roll zárta az estét.
Úgy érzem, valami elkezdődött a Sztár-Party Rendezvényszervező Iroda életében!!!
A következő rendezvényünk már szervezés alatt van!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani, minden egyes fellépőnek, vendégnek, mert a tegnap este folyamán, még pluszban segítették és emelték az est hangulatát.!!! :) Külön köszönöm a részvételüket a rendezvényen!
GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA GALÉRIA

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works