HAJDÚNAK SZABAD A MEGCSALÁS, DE KATÁNAK NEM? 2016.04.21.

Nemrég ünnepelte 41. születésnapját a showman, aki feleségével Rómába utazott, s ott hűségről, megcsalásról és molett hölgyekről beszélgettek. Szerinte egy nőnek toleránsabbnak kell lenni a férjével szemben.
Bochkor Gábor vendég lesz Hajdú új műsorában. Bocsi nemrég a molett hölgyeken köszörülte a nyelvét, s azt mondta, a férfiak privilégiuma a megcsalás, így került szóba Kata és Péter között is a romantikus római vakáción ez a téma. Erről mesélt Hajdú a Story Magazinnak, s azt mondta, ő megérti a túlsúlyos nőket, hiszen ha ő nem sportolna és diétázna folyamatosan, ő is 100 kilót nyomna. Ez roppant kedves tőle, de amit a megcsalásról gondol, az már aligha lesz ilyen hízelgő a női nemre nézve.
Fotó: Cser Dániel
A megcsalásról ugyanis azt mondta a magazinnak, a férfiak mindig elnézőbbek saját magukkal szemben.
– Bennük van a vadászösztön, bevallom, bennem is. Ám ezt egy házasságban nem szerencsés szabadjára engedni. Sértő és bántó lehet a másik számára – fogalmazott Hajdú, aki szerint ha Kata hűtlen lenne hozzá, nem viselné el. Egészen más lenne viszont a helyzet fordított esetben.
– Ha én hozzá, akkor azt mondanám, nem szabad a család, a gyerekek miatt azonnal felrúgni a házasságunkat. A nő szerintem is legyen toleránsabb a párjánál. De azt képtelen vagyok megjósolni, hogyan reagálnék az efféle konkrét helyzetre. Egy biztos, nem kell igazságszérumot szedni, ha megbotlik az ember… – fogalmazott Hajdú.
Forrás: Borsonline
 
 
 
HAJDÚNAK SZABAD A MEGCSALÁS, DE KATÁNAK NEM?

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works