Király apuka: mindenki láthatta, mit tett a fiam 2016.06.27.

A meghatódottságtól elérzékenyülve, könnyek között adott interjút Király Gábor az M4 Sportnak a belgák elleni meccs után. A kapus több rekordot is felállított az Eb-n.
 
Az egész Európa-bajnokság egyik legkultikusabb figurája a magyar válogatott fantasztikusan védő kapusa, Király Gábor volt. A Haladás játékosa két rekordot is felállított a tornán: egyrészt ő a valaha volt legidősebb futballista, aki Eb-n szerepelt, a belgák ellen 40 évesen és 87 naposan védett, másrészt a torna eddigi legtöbb kapura tartó lövését, tízet hárított vasárnap este.
– A srácok a maximumot kihozták magukból. Nem voltunk elég frissek. A végén nem voltunk okosak, jobban tarthattuk volna a labdát. Le a kalappal a szurkolók előtt. Büszke vagyok arra, hogy itt lehettem a nagyszínpadon, ennek a csapatnak a részese lehettem – mondta a találkozó után meghatódva, a könnyeivel küzdve Király, aki szürke mackónadrágjával, és eszméletlen nagy védéseivel az egész világ csodálatát kivívta.
– Az egész ország láthatta, hogy Gabi mit tett Toulouse-ban, büszke vagyok a fiamra –fogalmazott Király Ferenc, a kapus édesapja, aki a 0-4 ellenére sem volt letörve. – Az egész kontinenstornán mutatott magyar teljesítmény emlékezetes marad. Arról még nem beszéltem Gáborral, hogy folytatja-e a válogatottban a védést, de hamarosan döntenie kell.
AZ OSZTÁLYZATOKAT TEKINTVE A NÉGY KAPOTT GÓL ELLENÉRE CSAK KIRÁLY GÁBOR TUDTA FELVENNI A VERSENYT A BELGA VÁLOGATOTT JÁTÉKOSAIVAL.
NÉGY NAGY EURÓPAI SPORTLAP OSZTÁLYZATAI
L’Équipe (francia): 7
Gazzetta (olasz): 6,5
Marca (spanyol): 7
Record (portugál): 4 (A Recordnál az ötös a legmagasabb osztályzat)
Forrás: Borsonline
Király apuka: mindenki láthatta, mit tett a fiam

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works