KOZSÓBÓL MAGÁNYOS ÉS SZOMORÚ SZAMURÁJ LETT 2016.04.14.

Az énekes szerint Keira egy angyal volt, aki vigyázott rá, ezért is fáj most ennyire a hiánya.
Öt hónapja már, hogy Kozsó szerelme, Keira fogta magát és elköltözött otthonról. Pedig a szerelmespár rengeteg rosszat kibírt együtt, például Kozsó agyműtétjét és az azt követő hosszadalmas lábadozást. Keira egy személyben volt Kozsó mellett gyógytornász és beszédtanár is. Az egykori szerelmesek azonban ma már nem is igen beszélnek egymással, a Szomorú Szamuráj mégis abban reménykedik, a nő, aki nem csak a magánéletben, hanem az Ámokfutók koncerteken is hű társa volt, visszatalál hozzá.
Fotó: Bánkúti Sándor
– Még soha nem voltam ennyire magányos. Nem könnyű elfogadnom, hogy nincs kihez odabújnom, nincs kit megsimogatnom. Esténként egyedül fekszem le, reggel pedig egyedül ébredek. Tanulom még a magányt – mondta Kozsó a Story magazinnak.
A zenész egyébként mindennek ellenére már berendezte az életét Keira nélkül: felújította a lakást és pár hét múlva Föld körüli útra indul. Kozsó azt is elmesélte a lapnak, azok a legnehezebb pillanatok, amikor a koncerteken muszáj találkozniuk – utána minden nehezebb az elválás.
Forrás: Borsonline
 
 
KOZSÓBÓL MAGÁNYOS ÉS SZOMORÚ SZAMURÁJ LETT

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works