KULKA NŐVÉRE: DRUKKOLJANAK A TESTVÉREMNEK! 2016.04.14.

Semmi jele nem volt annak, hogy a művész, aki egészségesen élt, kondizott és diétázott, életmentő műtétre kerül kórházba... Napokat kell várni arra, hogy kiderüljön, teljesen felgyógyul-e?
Kedd este életmentő műtéttel stabilizálták Kulka János állapotát az Országos Idegtudományi Intézetben, ahova mentővel vitték. A népszerű színész kedd este lett rosszul, és hogy pontosan milyen betegsége van, arról hivatalosan senki sem beszél, de a klinika, ahova került, kifejezetten stroke-os betegekkel, agyvérzésesekkel és agyi infarktust elszenvedőkkel foglalkozik, vagyis valószínűsíthető, hogy a három kórkép közül az egyikben áll fenn. Egyik sem jó hír... A Bors információi szerint amikor bevitték, János nehezen mozgott, nagyon rossz állapotban volt, azonnal a műtőbe tolták. Jelenleg az intenzív osztályon kezelik.
A család szerdán közleményben szólt az aggódó rajongókhoz.
Fotó: Végh István
Kulka János évek óta nagyon ügyel az egészségére, leadta fölös kilóit, sportolt. Most intenzív osztályon kezelik
Szerda kora délután, a hivatalos látogatási időben ment be öccséhez Kulka Janina, János nővére. A doktornő már csak a szakmája miatt is megtehette volna, hogy akkor megy be, amikor már nincsenek civilek a környéken (elkerülvén a kíváncsiskodó tekinteteket), de a Kulka család tagjai már csak ilyenek, sosem szegnek szabályt. Így találkozott Janina a Bors munkatársával az Országos Idegtudományi Intézet Laky utcai bejáratánál. A doktornő szemmel láthatóan megrendült volt, megviselték az elmúlt órák eseményei.
– Nem tudunk többet mondani, mint ami a közleményünkben van, hiszen még nincs változás az állapotában – mondja megtörten Kulka Janina. A szemében félelemmel, kezeit tördelve álldogál az áprilisi nyárban, talpig feketében, és bár nem akar beszélni, előtörnek belőle a szavak: – Ar­ra kérünk mindenkit, hogy drukkoljon, hogy küldjön nagyon sok pozitív energiát a testvéremnek! Az orvosok szerint az első 24–48 óra vízválasztó, utána bizto­­san többet tudunk – teszi hoz­zá búcsúzóul, majd elsétál.
Kulka Janina maga is orvos, látogatóban volt öccsénél a kórházban
Kul­ka János egykori szerelme, na­gyon jó barátja, Lang Györgyi megtörten nyilatkozott a Borsnak.
– Én egész életemben mindig mindenből viccet csináltam, de most a lehető legkomolyabban mondom, hogy sokkolt a hír. Remélem, nagyon hamar meggyógyulsz, Jancsi! – üzent a Borson keresztül a jó barátnak.
Kulka János világéletében száz fokon égett, egyszerre több munkát vállalt, kifulladásig dolgozott. Ezzel együtt azonban nagyon odafigyelt az egészségére, főleg az elmúlt öt évben egészségesen táplálkozott, sokat járt konditerembe, kifejezetten jó fizikai állapotban volt. Erről tanúskodik az a werkfilm is, amit a vs.hu tett ki az oldalára hétfőn, és amit egy hete vettek fel a Budapest Noir című film forgatása közben.
Ez a kép egy hete készült Kulka Jánosról. Energikusan, életerősen beszél új filmjéről: elképesztően hamar jött a baj
Szívszorongató látni, ahogy János életerősen és vidáman nyilatkozik a szerepéről. Csak remélni lehet, hogy még sok ilyen kisfilmmel ajándékoz meg minket a művész.
 Gyógyulj meg hamar, Kulka János!
Forrás: Borsonline
 


 
 
KULKA NŐVÉRE: DRUKKOLJANAK A TESTVÉREMNEK!

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works