LAJCSIT ÚJRA KIHALLGATJÁK A RENDŐRÖK 2016.04.13.

 Jelentős nap lehet a szerda a Lagzi Lajcsi és társai ellen lopás és vesztegetés gyanújával indult nyomozásban.
A Bors megbízható forrásból megtudta: bő hat hónappal azok után, hogy Galambos Lajost harmadmagával őrizetbe vették, ismét a rendőrökkel van találkozója a daloló trombitásnak. A zenész egyik ismerőse elárulta a Borsnak, hogy Lajcsi és az ügyvédje arra készül, hogy komolyan megizzasztják őket a szerdai kihallgatáson.

– Amióta Lajcsit letartóztatták, a hatóságok több tucat alkalommal razziáztak a birtokán, de abban a tatai lakóparkban is, amit az ő nevével hirdettek évekkel ezelőtt. De nem csak helyszíni szemléken, adatgyűjtések során kerestek bizonyí­tékokat Lajcsiék ellen. Számos tanút is kihallgattak, akiknek tudniuk kellett a visszaélések­ről. Lajcsit szerdára megint be­idézték a rendőrségre – mondta forrásunk.
Fotó: Cser Dánie
Lajcsi arra számít, hogy a mai kihallgatáson megizzasztják a rendőrök
A zenésznek nemcsak a már korábban tett vallomásával kapcsolatban kell kérdésekre számítania, azzal is számolnia kell, hogy megpróbálják majd „beforgatni” a nyomozók. Persze, az sem kizárt, hogy megtagadja majd a válaszadást, bár ügyvédje arra utalt, hogy vallomást tesznek. Dr. Fröhlich Krisztiánt telefonon értük el.
– A nyomozási bíró először november 18-án hallgatta ki az ügyfelemet, most valóban egy folytatólagos kihallgatásra kerül majd sor – mondta Dr. Fröhlich, aki kérdésünkre, felkészültek-e mindenre, beszédes választ adott: – Nem megyünk puskapor nélkül.
Lajcsit, feleségét és harmadik társukat 2015. szeptember 24-én vették őrizetbe. A rendőrök szerint a zenész és társai hosszú időn át jogosulatlanul vételezték az áramot a birtokán és a nevével fémjelzett lakóparkban, miközben a szolgáltató embereit is megpróbálták megveszteget­ni. Lajcsiék azt mondják: ártatlanok.
Forrás: Borsonline
 
 
LAJCSIT ÚJRA KIHALLGATJÁK A RENDŐRÖK

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works