MEGDÖBBENTŐ KIJELENTÉST TETT LAGZI LAJCSI 2016.04.20.

Ráadásul mindezt szerda reggel, egy élő rádióadásban.
Megdöbbentő dolgokat állított a Music FM Önindítójában Galambos Lajos. A lopási és vesztegetési ügyben gyanúsított trombitás Bochkor Gáboréknak nemcsak arról mesélt, hányféle módon környékezték meg, hogy „egyezségre” jussanak vele, azt is elmondta, milyen nagy embe­­rek próbálják elhallgattatni.

– Amikor folyamatosan kapok „jószándékú” üzeneteket, nálam is betelik a pohár – magyarázta Lajcsi.
– Tegnap például egy olyan tanácsadó hívott fel, akinek tisztában vagyok a politikai, gazdasági és üzleti kapcsolataival. És azt mondta, „Jaj, nehogy aztán még nagyobb bajod legyen!” Azt gondolta, hogy ettől majd beijedek, de nekem nincs mitől félnem.
Fotó: Bánkúti Sándor
Lajcsi szerint a legtöbb fenyegetést jóindulatú figyelmeztetésnek álcázzák
Lajcsi közölte: egy dandártábornok is felhívta, hogy nyomást gyakoroljon rá, miután nyíltan állította, hogy a börtönök telefonálási rendszere valakiknek gyümölcsöző üzlet.
– Százhuszonöt forint bent egy perc telefonálás. Ez a kényszerhelyzetben lévő fogvatartottak kizsigerelése. Utánanéztem, ez a cég tavaly nyolcszáztízmillió forint forgalmat csinált, és tavalyelőtt offshore tulajdonosai voltak. Ez ügyben megkeresett egy fegyveres testülethez tartozó tábornok, aki azt mondta: „Azért óvatosan ám, hogy milyen hülyeségeket beszélsz, mert csak a bajod lesz belőle!”
A zenész szerint a tévécsatornáknál is akadnak haragosai. A Dáridó százmilliókat hozott neki, nem csoda, hogy mások szemet vetettek rá.
Forrás: Borsonline
 
 
 
MEGDÖBBENTŐ KIJELENTÉST TETT LAGZI LAJCSI

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works