Mi lesz Bartha Zsolttal? Rékasi nem forgat tovább a Barátok Köztben 2016.05.02.

Súlyos közleménnyel lepte meg a sorozat sajtóosztálya a rajongókat: a színész egészségi állapota miatt nem játszhatja tovább szerepét.
 
Az indulás óta tagja volt a Barátok Közt csapatának Rékasi Károly Bartha Zsolt szerepében, a sorozat rosszfiúja azonban egy ideig nem tör borsot senki orra alá. A színész egészségi állapota ugyanis nem engedi, hogy szerepeljen. A sorozat készítői sajtóközleményben tudatták a rossz hírt:
„RÉKASI KÁROLY JELEN EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTA MIATT NEM TUD RÉSZT VENNI A SOROZAT MUNKÁJÁBAN. A PRODUKCIÓ A SZÍNÉSZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁVAL KAPCSOLATBAN TÖBB INFORMÁCIÓVAL NEM SZOLGÁLHAT. A SZÍNÉSZ TAVALY JÚNIUSI BALESETE UTÁNI GYÓGYULÁSI FOLYAMATA ÉS REHABILITÁCIÓJA KEZDETBEN NEM OKOZOTT FENNAKADÁST A SOROZAT TÖRTÉNETVEZETÉSÉBEN, DE FEBRUÁRI MŰTÉTJE MÁR IGEN. EKKOR A KÉSZÍTŐK A SOROZAT ESEMÉNYEIT BIZONYOS PONTOKON A SZÍNÉSZ ÁLLAPOTÁHOZ IGAZÍTOTTÁK, VALAMINT BIZTOSÍTOTTAK IDŐT A GYÓGYULÁSRA IS. AZ ADOTT HELYZET AZONBAN TERVEZHETETLENNÉ TESZI A SZÍNÉSZ SOROZATBAN VALÓ MUNKÁJÁT. A PRODUKCIÓ SZÁMÁRA FONTOS RÉKASI KÁROLY EGÉSZSÉGE, ÍGY – MUNKAVISZONYÁNAK FENNTARTÁSA MELLETT - TELJES GYÓGYULÁSÁT KÖVETŐEN TUDJA A SZÍNÉSZT FOGLALKOZTATNI. A PRODUKCIÓ MINDEN TAGJA VISSZAVÁRJA RÉKASI KÁROLYT. A SOROZAT KÉSZÍTŐI MINDENT MEGTESZNEK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY BARTHA ZSOLT KARAKTERE MIHAMARABB VISSZATÉRHESSEN A MÁTYÁS KIRÁLY TÉRRE.”
AZ EMBEREK HIÁNYOLJÁK
Ahogy az várható volt, a kommentelőknek nagyon fog hiányozni Bartha Zsolt, bár olyan is van, aki értetlenkedik:
"Nagyon fog hiányozni a sorozatból!!!! Az egyik legjobb karakter, nem is lehetne helyettesíteni! Visszavárjuk mielőbbbbb!"
"Csak azt nem értem, hogy azt a kétszer 10 percet nem tudja leforgatni? Mert már a BK sem több 20 percnél."
"Nélküle unalmas a sorozat."
"Szeretjük Rékasit...Komisz fickó, de kell a karaktere! Mihamarabbi gyógyulást kívánunk Neki. És jó lenne, ha már vigyázna magára..."
"Akkor most mi lesz, megint dutyi?"
Forrás: Borsonline
 
 
 
Mi lesz Bartha Zsolttal? Rékasi nem forgat tovább a Barátok Köztben

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works