Mindhalálig Beatles

 
A Mindhalálig Beatles c. színdarab története még 1988-ban, a Thália Színházban kezdődött. Forgács Péter állt elő az ötlettel mondván - mi lenne, ha csinálnánk valamit. Hamarosan létrejött a darab, ami egy külföldre szakadt zenész története, aki hazatérve újra összeverbuválja régi zenekarát. Ez a darab 250 előadást élt meg, óriási sikerrel a Tháliában. Az alkalmi Beatles csapata hó végén ad egy fergeteges koncertet!
Ezen elgondolkodván kiváló színészeink, úgy határoztak, ez a dolog megér egy misét vagy többet – és igazuk lett! A színdarabbal azonos című koncerttel, a Beatles válogatott dalaival már évek óta járják az országot. Ami azt illeti ebben az esetben nem egyszerűen Beatles-feldolgozásokról van szó. Négy különleges színművész, - akik remek zenészek is - négy izgalmas egyéniség teszi ismét élővé a világ talán legismertebb zenekarának dalait, egy kicsit nekünk is juttatva a „The Beatles” életérzésből.
Mikó István, Forgács Péter, Győri Péter és Incze József most újra magára ölti a legendás csapat tagjainak – John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr – figuráját. Újra hallhatjuk majd a Love me do-t és a Close your eyes-t, és sokak nagy kedvenceit a Yellow Submarine-t, a Can’t buy me love-ot vagy a Yesterday-t Mikó István előadásában.
 

Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni kérjük töltse ki az itt található űrlapot:

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works