Dáridózz és Táncolj Galambos Lajcsival és sztárvendégeivel - MŰVELŐDÉSI ÉS SPORTHÁZ 2017. MÁRCIUS. 24. 2017.02.01.

A rendezvény bemutatása:
A méltán híres trombitaművész, showman és a könnyűzenei élet meghatározó alakja, Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi 2017. március 24-én Szombathelyre hozza leghíresebb műsorának, az 1998 óta futó Dáridónak a hangulatát.
A szombathelyi program, mely az AGORA Művelődési és Sportházban (9700 Szombathely, Március 15. tér 5.) kerül megrendezésre, egyike lesz egy nagyszabású fellépéssorozatnak. A szombathelyi program fontos részét képezi azoknak a fellépéseknek, melyekkel Galambos Lajos visszatér a szórakoztatás világába.
Lajcsi egy, a korábban már megszokott Dáridót szeretne adni a rajongóinak, az érdeklődőknek, ugyanakkor törekszik a változtatásra is, újdonságok bevezetésére. A program nagy érdeklődést váltott ki a szombathelyi lakosokból, ami jelzi, hogy az emberek körében még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek a könnyűzenei műfajok. A jegyeket elővételben lehet megvenni.
 
Korábbi műsoraiban megszokott módon Galambos Lajos ezúttal is neves előadókkal együtt fog fellépni. A fellépők között megtalálhatók a mulatós zene régi, illetve új csillagai is. A Dáridót a megszokott módon ezúttal is Lajcsi nyitja majd meg saját számaival és műsorával, amely egy egész órán át fog tartani. Őt követi a Dolly Roll, Bódi Guszti és Margó, valamint Peter Srámek élőzenés műsora eltérő időtartammal. A vendégek összesen egy körülbelül 3 órás műsor részesei lehetnek.
A program megrendezésével a SZTÁR-PARTY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA és az AGORA Művelődési és Sportház a könnyűzene kedvelőit és a mulatós szerelemeseit szeretné megszólítani. Egy ilyen jellegű program a helyi lakosok olyan csoportjait is megszólítja, akik eddig talán mellőzve voltak. A Galambos Lajos nevéhez fűződő Dáridó szombathelyi állomásának biztosítása változatosabbá teszi a helyi programokat. Ez a zenés rendezvény azonban nem csak a helyiek érdeklődésére, hanem a környező települések, például Gencsapáti, Gyöngyösfalu, Nemesbőd, stb., illetve a városba érkező érdeklődők, turisták figyelmére is számot tarthat, ami kedvező hatást gyakorolhat a helyi gazdaság egyes szektoraira, például a turizmus és vendéglátásra.
Nincs ajándékötleted?
Van megoldás! :)
Különleges ajándékkal szeretnéd meglepni, szeretteidet, barátaidat ismerőseidet? 🎁 Itt a remek alkalom, hogy valóban egyedi ajándékkal kedveskedhess!
Mulat az AGORA - Művelődési és Sportház
2017. március. 24.
FELLÉPŐ SZTÁRVENDÉGEK: Galambos Lajcsi és zenekara, Dolly Roll, Bódi Guszti és Margó, Peter Srámek
kapunyitás: 19:00
kezdés: 20:00
vége: 23:00
Dáridózz és Táncolj Galambos Lajcsival és sztárvendégeivel!
JEGYEK VÁLTHATÓK A HELYSZÍNEN ÉS ELŐVÉTELBEN!
Jegyértékesítő pontok:
A ZSOLT-LAK INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA
Szombathely, Hunyadi János út 9.
Mobil: +36 70 381 7844
Nyitva tartás:
hétfő: 14-18 óráig
kedd: 9-18 óráig
szerda: 9-18 óráig
csütörtök: 9-18 óráig
péntek: 9-18 óráig
szombat-vasárnap: zárva
Ebédidő: 12-13 óráig
valamint az AGORA – JEGYIRODA
Cím: AGORA - Művelődési és Sportház (Szombathely, Március 15. tér 5.) Tel.: 06 20/502 9351, E-mail:
Nyitva: H-P 9.00-17.00
Szombat: 9.00-13.00
Mobil: +36 20 502 9351
Siess, mert nagyon limitált darabszámban áll rendelkezésre!!!
Akár születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra vagy más jeles alkalmakra is tökéletes választás!
VÁRJUK KEDVES MULATNI VÁGYÓ VENDÉGEINKET!
JEGYÁR: 4990 Ft
 
 
 
 
Dáridózz és Táncolj Galambos Lajcsival és sztárvendégeivel - MŰVELŐDÉSI ÉS SPORTHÁZ 2017. MÁRCIUS. 24. Dáridózz és Táncolj Galambos Lajcsival és sztárvendégeivel - MŰVELŐDÉSI ÉS SPORTHÁZ 2017. MÁRCIUS. 24.

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works