Nagy Jonathan illuzionista

Nagy Jonathan vagyok, illuzionista. A varázslatok világa már egész kicsi koromban elragadott. Egész pontosan minden az óvodában kezdődött, amikor ellátogatott hozzánk a Mikulás és mutatott pár érdekes trükköt. Először a mindenki által jól ismert Rodolfo dobozból kezdtem el tanulni, de ez már a későbbiekben kevésnek bizonyult. Ezért bele vetettem magam az internet világába, hogy bűvész tanárt keressek, de először nehézségekbe ütköztem, mert a bűvészet egy nagyon titokzatos szakma. Később viszont sikerrel jártam és három nagyon neves bűvész tanított több éven keresztül. Ez után már nem is volt kérdés, hogy mit szeretnék csinálni a jövőben. Azt az élményt szeretném átadni az embereknek az előadásaim során, amit én éreztem kiskoromban Szerintem a bűvészet lényege, hogy az embereket kiragadjuk a szürke hétköznapokból és egy örök élménnyel térjenek haza.
Lassan 6 éve hivatásszerűen folyamatosan fellépünk hazai és külföldi rendezvényeken. Évi 300 fellépésen szoktunk helyt állni. Több hazai versenyen mutattuk meg a tehetségünket és mindig dobogós helyen végeztünk. Mindezek mellett több TV-s szereplésen vagyok túl és az egyik legnagyobb gyorsétterem láncolat reklám arca lettem 2015-ben! Magyarországon a legnagyobb kelléktárral rendelkezünk éppen ezért semmilyen kihívástól nem rettennünk meg. Ha azt mondják, hogy jelentessünk meg embereket, autókat vagy éppen tüntessük el az anyóst, akkor azt is megtesszük!
30 milliós autó megjelentetése
Illúzió Show 2015 Szombathely
 
Színpadi műsor
Ilyenkor az előadásban zenés és interaktív blokkok váltják egymást és bemutatásra kerülnek a legősibb bűvész trükkök illetve a legmodernebbek is. Az előadásban a kedves nézők is interaktívan részt vehetnek. A műsorban állatok is szerepelhetnek a gyerekek öröme érdekében. Garantálom, hogy a műsor után minden kedves néző azt fogja kérdezni: „De hogyan csinálja”
A színpadi műsorunkat ajánlom: céges rendezvényekre, falunapokra, fürdőknek, gálavacsorákra, családi napokra, esküvőkre, születésnapokra, üzleti meetingekre, szállodáknak..
Ajánlott műsoridő: 20-45perc
Mikromágia / Close up
Azaz asztali bűvészet. Ilyenkor a bűvész körbejárja az asztaltársaságokat és apróbb kellékekkel testközelből kápráztatja el a nézőket. Ez egy kedvelt műfaj mivel itt a nézők közel kerülnek a bűvészhez és egész közelből, élvezhetik a varázslatot. A műsorban szerepelnek: érmés trükkök, kártyás trükkök, köteles varázslatok, egyszerűbb gondolat átvitelek...
A Mikromágiát ajánlom: céges rendezvényekre, gálavacsorákra, születésnapokra, esküvőkre, szállodáknak. Ajánlott műsoridő: Vendégek számától függően több órán keresztül.
Illúzió Show
Amennyiben a rendezvényére kimondottan nagyszámú vendégseregre lehet számítani vagy fontos számára, hogy nagyon látványos produkcióval kápráztassa el őket, akkor az illúzió show a tökéletes választás. A mutatványok mérete lehetővé teszik, hogy több száz ember számára is élvezhető legyen. A Műsor tartalma: Kettévágások és átszúrások, ember megjelentetés és eltüntetés, emberek és tárgyak lebegtetése, állatok elővarázslása, különböző féle szabadulások, villámgyors helycserék, autó megjelentetés és eltüntetés vagy lebegtetése...
Az illúzió show műsort ajánlom: céges rendezvényekre, falunapokra, fürdőknek, gálavacsorákra, családi napokra, esküvőkre, születésnapokra, üzleti mítingekre, szállodáknak...
Ajánlott műsoridő: 30-60 perc
Villámgyors átöltözés
Itt a tánc és a bűvészet ötvözete jelenik meg a színpadon. 3 perc alatt többször öltözik át a gyönyörű asszisztensem. Helyettem beszéljen a videó!
Villámgyors átöltözést ajánlom: céges rendezvényekre, falunapokra, fürdőknek, gálavacsorákra, családi napokra, esküvőkre, születésnapokra, üzleti mítingekre, szállodáknak.
Ajánlott műsoridő: 3 perc
Cégre szabott megoldások
Termék megjelentetés, cégvezetők elővarázsolása a beszédek előtt, ajándék elővarázsolás, cégvezetők betanítása, hogy ők bűvészkedjenek….. 
Gyermek műsor
Ha valakikre azt mondhatjuk, hogy őszinték, akkor azok biztosan a gyerekek, és ha nekik tetszik a műsor, akkor valóságos öröm fog látszódni az arcukon. Itt kisebb trükköket hajtunk végre a gyerekek bevonásával pl. összeeső varázspálca, állatok bevonása, trükk tanulás, tojás megjelentetés, vicces játékok...
A gyermek műsort ajánlom: óvodáknak, iskoláknak, fürdőknek, szállodáknak, születésnapokra.
Ajánlott műsoridő: 20-45perc
Ezen kívül rendelhető
Lufihajtogatás és arcfestés.
Országos Corodini Bűvész Verseny Gáláján
Villámgyors átöltözés
Szabadulás
Busz eltüntetés
Ferrari eltüntetés
Díjnyertes műsorszám
Gyermek műsor
Esernyős Illúzió
Origami és a Sámlis illúzió
Illúziók
Színpadi alap műsor
Neveztünk a 2015-ös Kimittube-ra!
Az első fordulón már túl vagyunk, köszönjük a szavazataitokat!
Itt tudjátok megnézni az első fordulóra készült a videónkat:
Itt pedig a bemutatkozó videónkat:
Nagy Jonathan a Burger King reklámarca 2015-ben

  FÉNYKÉPEK
Illúzió show 2015, Szombathely MMIK
Limuzinos forgatás 2014

Lamborghini 2014

Illúziók 2013


 
 
 

Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni kérjük töltse ki az itt található űrlapot:

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works