Neoton Família sztárjai

Sokan emlékezhetnek 2005-re, amikor is az egykori Neoton Família nagysikerű koncertet adott a Puskás Ferenc Stadionban. Csepregi Éva, Végvári Ádám, Baracs János és Bardóczi Gyula elhatározták, hogy nem állnak meg, s folytatják a megkezdett varázslatot, újrajátsszák ez egykori nagy slágereket, hogy a közönség továbbra is együtt énekelhesse velük és újraéljék a nagyszerű pillanatokat. Pásztor László már akkor jelezte, hogy ő nem kíván részt venni a kezdeményezésben, így négyen folytatták a zenélést. A tagok úgy gondolták, hogy eltávozott társaik iránti kegyeletből nem a Neoton Família nevet, hanem a Neoton Família Sztárjai elnevezést fogják használni s így járják majd be az országot, ahol élő koncertek keretén belül elevenítik fel az oly’ nagysikerű dalokat.
A csapatot kiegészítették remek zenészek, úgymint Lukács László és felesége Lukács Andrea, akik zenei profizmusuk mellett emberi értékeiket is becsempészték a bandába, így egy igazán családias hangulatú „família” alakult meg. Számos koncertet tartottak már, fesztiválok vendégei voltak és amerre jártak felélesztették az egykor barázdásra hallgatott bakelitek dalait
Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid 2007 nyarán feltűnt a színpadon, Gyulával együtt dobszólóztak, majd a Legkisebb fiú című nótát az ifjú tehetség dobolta végig. Gyula később megbetegedett, s az az elhatározás született, hogy míg nem lesz jobban, Dávid helyettesíti a bőrök mögött. Tél elején Gyula azonban kiszállt a csapatból, s jelezte, hogy a továbbiakban csak az Old Boys zenekarral szeretne zenélni. Ám a Neoton Família Sztárjai nem roppant össze, jelenleg Dávid a dobosuk és ott folytatják ahol abbahagyták: újrajátsszák a régi nagy dalokat.

Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni kérjük töltse ki az itt található űrlapot:

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works