Palik a TV2-ben szorított Marsi Anikónak 2016.05.03.

Marsi Anikó visszatért a képernyőre, férje, Palik László pedig Magyarországra érkezett, hogy jelen legyen a nagy eseményen. Rossz hír: Marsira műtét várhat.
Bár az első hírek szerint főállású apaként ő maradt a gyermekeikkel külföldön, hétfő délben mégis a TV2-ben bukkant fel Palik László. A csatornánál sokan meglepődtek, hogy az egykori sportriporter, majd a Hungaroring vezetője úgy járt-kelt a Róna utcában, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Számára minden bizonnyal az is volt – mint ahogyan az elmúlt években is mindig, a jelek szerint ezúttal is szeretett volna felesége mellett lenni éle­tüknek ennek a jelentős pillanatában. Hétfő este ugyanis hét hosszú esztendő után Marsi Anikó visszatért a képernyőre, Gönczi Gábor oldalán a Tények műsorvezetőjeként köszönthette a nézőket.
Palik László feltűnést keltett a TV2 székházában © Cser Dániel
– A híre már megelőzte Palikot, a csatorna folyosóin mindenki arról beszélt, látták a házban Marsi kedvesét – mondta a Bors informátora. – A korábbi hírek igaznak bizonyultak, valóban nagyon vékony Laci, arca kicsit beesettnek, nyúzottnak tűnt, és a legutolsó divatnak megfelelően macsósan borostás volt az arca.
A figyelem Palik részéről talán párja egészségi állapotának is szólt. A ripost.hu információi szerint Anikót egy súlyos sérv gyötri, amelyet csak műtéttel lehetne véglegesen megszüntetni. Addig csak rendszeres fájdalomcsillapító injekciókkal enyhíthetőek a fájdalmai.
– Alig egy hete, Anikó TV2-es fotózásakor is injekciót kellett neki beadni, hogy mérsékeljék a fájdalmait – mondta ezzel kapcsolatban egy másik forrásunk.
ÍGY FÓKUSZÁLTAK A TÉNYEKRE
Míg Gönczi Gábor eleinte a Fókuszban berögzült széles mozdulatokkal gesztikulált, s minden hír olvasása közben mintha mosolyogni támadt volna kedve, addig a hét éve még csak tévéstúdió közelében sem járt Marsi Anikó egy pár bakival, de szinte úgy vezette a Tényeket, mintha egy napot sem hagyott volna ki. Bár a két műsorvezetőn látszott még az izgalom, tulajdonképpen jól debütáltak, ennyi hiba tapasztalt híradósoktól is elnézhető.
Marsi Anikót szolid bordóba öltöztették, és haját szokatlanul begöndörítették a nagy napra, Gönczi pedig hozzá tökéletesen passzoló inget és zakót kapott, hogy még nagyobb legyen a köztük barátként amúgy is meglévő összhang. A magazinos jelleget egyébként nem csak Gönczi túlmozgásos hírolvasása, hanem az is jelzi, hogy a klasszikus egy-másfél perces híradós riportok helyett hosszabb anyagok is elférnek a Tényekben.
A két konkurens csatorna hírműsorait egyszerre nézve az mindenesetre furcsa volt, hogy minkét helyen csak RTL-es arcokat láttunk. (Kbv)
Forrás: Borsonline
 
Palik a TV2-ben szorított Marsi Anikónak

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works