PÁR HÉTTEL ESKÜVŐJE ELŐTT SZAKÍTOTT MURI ENIKŐ 2016.04.14.

Az énekesnő és Karesz kapcsolata ellustult, elfáradt, így nem csak, hogy elmarad esküvőjük, hanem végleg elváltak útjaik egymástól.
Muri Enikő és párja Ka­resz kö­zött véget ért a nagy sze­re­lem. Muri Enikő és párja már jó ideje esküvőjüket szervezte, így nem csoda, hogy még a rokonokat és a legközelebbi barátokat is meglepte szakításuk híre. Bár voltak problémák kettőjük között, úgy gondolták meg tudják oldani.

- Rájöttem, hogy hiba lenne, ha komolyabb érzelmek nélkül benne maradnék ebben a kapcsolatban, mert valami elmúlt és nem lehetett visszahozni. Próbáltunk változtatni, de nem sikerült. Ellustultunk, elfáradtunk. Kicsit önzőek voltunk mind a ketten. Elmentünk egymás mellett. - nyilatkozta az énekesnő HOT!-nak.
Fotó: Kecskeméti Zoltán
 
Enikő egy hosszú hétvége előtt közölte Karesszal, hogy nem tud így tovább élni és nem érzi magát boldognak. Kiderült, hogy párja is ugyanezt érezte.
Az énekesnő most nem vágyik szerelemre, csak magával és az álmaival szeretne foglalkozni, bár tudja, hogy mindkettőjüknek nehéz lesz a továbblépés.
Forrás: Borsonline
 
 
PÁR HÉTTEL ESKÜVŐJE ELŐTT SZAKÍTOTT MURI ENIKŐ

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works