Újabb sztár házassága futott zátonyra: Bebe elhagyta kedvesét 2016.11.03.

Nem működtek a hétköznapok - vallotta be a sztár.
 - Hosszas vívódás után a feleségemmel közösen arra a döntésre jutottunk, hogy kapcsolatunkat, amelyből négy évet férj- és feleségként éltünk le, lezárjuk - árulta el Abebe Dániel, azaz Bebe a Blikknek. A Back II Black frontembereként ismertté lett (bár előtte egy fiúbandában is megfordult) énekes a bulvárlapnak elárulta: már el is költözött otthonról és Katától. Úgy tűnik, a szakítás nyugodtan zajlott, hiszen az egykori szerelmespár most is naponta beszél, ráadásul Bebe nem is jelentené ki biztosan: végleg lezárt a történet. "Most, hogy egyedül vagyok, rengeteget gondolkodom, jó döntést hoztam-e, illetve mit kezdjek az életemmel. Hazudnék, ha kijelenteném, biztosan végleges a szakításunk, mert nem látok a jövőbe. Szeretem Katát, ő is engem, de a hétköznapok nem működtek."
Bebe egyedül maradt - nyolc év után ért véget a kapcsolat © Youtube/Globo TV
Bebéék az elmúlt hónapokat azzal töltötték, hogy megpróbálják megmenteni kapcsolatukat - noha ez úgy tűnik, nem sikerült, legalább nem mérgesedett el a helyzet. "Kata mindig a családom része lesz, ezen az sem változtat, ha egyszer új párom lesz. Amikor az oltár előtt állva kimondtam, hogy igen, akkor arra tettem ígéretet, hogy örök életemben segíteni, tisztelni fogom őt" - nyilatkozta a lapnak.
Bebe már korábban is beszélt arról, mennyire nehéz, hogy külön ritmusban élik az életüket. Egy 2015-ös cikkünkben is erről mesélt az énekes: "Kata késő délutánig dolgozik, én általában akkor indulok, így elkerüljük egymást. Amikor pedig hazaérek, ő már alszik. Nem egyszerű, de már hozzászoktunk. Boldogok vagyunk, csak jobb lenne, ha több időt tudnánk együtt tölteni..."
Sajnos az azóta eltelt időszak rányomta a bélyegét kettejük kapcsolatára. De ki tudja, mit hoz a jövő?
Forrás: Borsonline
 
 
 
Újabb sztár házassága futott zátonyra: Bebe elhagyta kedvesét

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works