VECÁT SOKKOLTA A SAJÁT TÜKÖRKÉPE 2016.04.18.

Janicsák Veca ledöbbent, amikor szülés után a tükörbe nézett. Az énekesnő most hozza formába magát.
Ja­nu­árban született meg az X-Faktor felfedezettjének első gyermeke, Emma, aki óriási boldogságot hozott Veca életébe. A várandósság örömében az énekesnő természetesen nem gondolkozott azon, hogyan fog kinézni a szülés után, ezért sokként érte őt, amit látott.
– Azt hiszem, akinek van már csimotája, annak mondanom sem kell, hogy a szülés utáni első tükörbe nézés érdekes keveréke a döbbenetnek (Mi ez az izé itt a hasamon?!) és a teljes elkeseredésnek (Mostantól így fogok kinézni?). Álltam tátott szájjal és azon töprengtem, hogy remek, mostantól Micimackónak hívathatom magam. Aztán kérdezgetjük a többi anyukát, hogy ugyan miért nem említették azt az „aprópötipicike” tényt, hogy életünk értelmének világra hozatala után úgy fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, mint egy félig leeresztett felfújhatós gumimatrac, amit Pistike a Balatonban hagyott órákig, ezért lötyög benne valami víz, kiszívott a nap, és nyeklik-nyaklik a szélben – magyarázta blogjában, aki sorstársait arra szeretné buzdítani, hogy ne hagyják el magukat. Veca a futást választotta, azzal igyekszik visszanyerni régi formáját.
– Legutóbb jót röhögtem magamon, ugyanis az egyik esti futásom alkalmával annyira belefeledkeztem valami Beyoncé-számba, hogy megálltam és vonaglani kezdtem az utca közepén, egy klipbe képzelve magam (tipikus), és két bagzó mozdulat közt tűnt fel (nem is én lennék), hogy egy ötvenes párocska sétál velem szembe kissé furcsállva az eléjük táruló látványt – mesélte.
Veca menedzsere annyit mondott a Borsnak, az énekesnő nem kívánja kiegészíteni a fent leírtakat.
Forrás: Borsonline
VECÁT SOKKOLTA A SAJÁT TÜKÖRKÉPE

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works